Kontakt os allerede i dag: 70 20 35 90

Videoovervågning Erhverv - din virksomheds tryghed

Videoovervågning er et effektivt middel mod svind og butikstyveri og har en høj præventiv effekt, samtidig kan en investering i overvågningsudstyr vise sig hurtigt at være tjent hjem igen.
Videoovervågningen er også et effektivt middel mod hærværk, indbrud og tyveri i andre brancher, hvor det også ofte anvendes til at skabe tryghed blandt medarbejderne. Vores erfaringer viser også at det har en forebyggende effekt, når virksomheden skilter tydeligt med videoovervågning.  

 

Trådløs videoovervågning og meget mere

Hos Dan Group Alarm Nord ApS har vi alle typer af systemer til alle behov og situationer. Uanset om du har brug for IP-Megapixel kameraer, der kan overvåge store områder, eller et analog system til det mindre behov. Vi har mange års erfaring med disse typer af overvågning og kan med sikkerhed opnå det bedste resultat for dig og din virksomhed. 
Meget af det udstyr som sidder i eks. butikker og virksomheder har ikke den ønskede effekt,     endten p.g.a forkert valg af udstyr, mangel på eftersyn eller forkert installering. Vores eksperter kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige system således du får et overvågningssystem som lever til dine forventninger og giver den tryghed som ønsket.

TYVERIALARM OVERVÅGNING TÅGESIKRING ADGANGSKONTROL