Kontakt os allerede i dag: 70 20 35 90
 

Videoovervågning af hjemmet - præventivt og effektivt!


Videoovervågning til private er blevet mere og mere udbredt i de senere år. Efter at erhvervslivet og bankerne har sikret sig yderligere er det blevet de private der rammes af indbrud. Samtidig har stigningen af hjemmerøverier også gjort sin indvirkning.

 

 

Overvejer du videoovervågning?

Hvis du overvejer at installere videoovervågning privat, har du sikkert allerede tænkt over udbyttet. Først og fremmest er der den præventive effekt. Kriminelle forsøger altid at bryde ind i boliger, som ingen eller lille sikkerhed har. Hvis en kriminel skulle overveje at bryde ind i dit hjem og får øje på dit overvågningskamera, vil han sandsynligvis komme i tvivl og lade din bolig være.

Se hvem der ringer på døren!

Derudover kan videoovervågning i hjemmet give dig ro i sindet, både når du er hjemme, og når du ikke er. Hvis du installerer et overvågningskamera ved din hoveddør, vil du være i stand til at se, hvem der nærmer sig og står ved døren, inden du åbner den. Du kan også overveje at tilslutte optagelserne til internettet. Så kan du overvåge dit hjem fra en internetbrowser på dit arbejde eller via en smartphone.

Det kan f.eks. være smart i kombination med et alarmsystem. Når du modtager alarmen på din telefon, kan du hurtigt få overblik over, det var en falsk alarm, eller om der er et indbrud i gang.