Kontakt os allerede i dag: 70 20 35 90

Dan Group Alarm Nord's profil

 

 Vores profil er skarp - vi har ekspertise inden for tyverialarm, videoovervågning, tågesikring og adgangskontrol til både private, virksomheder og institutioner . i hele Nordjylland.                  

Dan Group Alarm Nord har over 20 års erfaring - opbygget af Peter Hemmingsen med firmaadresse i Aså. I 2012 blev firmaets ejerkreds udvidet med Lars Juhl og Rasmus Skrejborg, der begge er uddannet sikringsteknikere med massiv kendskab til branchen og højt teknisk knowhow. Firmaet har samtidigt udvidet med lokal afdeling i Brønderslev for at imødekomme den stigende efterspørgsel på sikringsmarkedet som er i rivende udvikling.                             
 

Sikring af hjem og erhvervsbolig

Vi leverer sikringsløsninger til både erhverv og private, og vores klare styrke er, at vi er et specialiseret sikringsfirma. Vi beskæftiger os kun med det, vi har forstand på, og derfor ved vi en masse om området og kan levere en både professionel service, samtidig med at vi er et lokalt firma.
                                      
Hos Dan Group Alarm Nord ApS er det en selvfølge, at vores udstyr er gennemtestet i vore egne lokaler, hvor alt vores materiel opsættes og afprøves for brugervenlighed, funktionalitet og driftssikkerhed. Det skaber grundlag for en virksomhed med fokus på viden og kvalitet.
                                                                
Vi ønsker at yde den bedste service over for vores kunder, så vi sammen kan skabe et godt grundlag for et langvarigt samarbejde.

 

Venlig Hilsen  
Dan Group Alarm Nord ApS


Peter Hemmingsen  -  Lars Juhl  -  Rasmus Skrejborg