VI HAR GIVET NORDJYLLAND
TRYGHED I 25 ÅR


Skab tryghed i hverdagen med en alarmløsning fra Dan Group Alarm Nord

Skab tryghed i hverdagen med alarmsystem fra Dan Group Alarm Nord


Dan Group Alarm Nord har over 30 års erfaring med sikring af private hjem og erhverv i hele nordjylland. Hos os laver vi privatalarmer, videoovervågning og tågesikring, hvor sikkerhed og kvalitet er i fokus. Vores dygtige team af sikringsspecialister er klar til at hjælpe med at skræddersy den løsning, der passer til jeres behov og ønsker. Dan Group Alarm Nord er ISO 9001 certificeret, og alle vores systemer udføres efter Forsikring og Pensions retningslinjer.
 

Privatsikring af dit hjem med alarmløsningen MultiSikring

Vi tilbyder Danmarks bedste alarmkoncept: MultiSikring samt videoovervågning og tågesikring. Her har vi presset prisen i bund uden at gå på kompromis med sikkerhed, kvalitet og service.
 

Skab en samlet løsning med videovervågning

Hos Dan Group Alarm Nord involverer vi os i hele processen fra valg af løsning til installation og montering. Derfor rådgiver vi også til at få en videoovervågning, for at sikre hjemmet bedst. Vores overvågningsløsninger har høj præventiv effekt, og kan allerede før eventuelt indbrud stoppe en tyv.
 

Udvid din alarm med tågesikring fra Dan Group Alarm Nord

Vi leverer tågesikring sammen med alarmløsning til private hjem. Her fylder tågekanoner lokalet med tåge på kort tid. Tågen er farveløs og efterlader ikke nogen spor og den er harmløs for både dyr og mennesker. Med tågesikringen tvinges tyven til at opgive indbruddet og forlade området.

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine behov for alarm, overvågning og tågesikring til dit hjem. Du kan kontakte os lige her.