VI HAR GIVET NORDJYLLAND
TRYGHED I 25 ÅR


Vi har over 25 års erfaring med alle typer overvågning
og kan med sikkerhed opnå det bedste resultat for jeres virksomhed

Videoovervågning til erhverv, butik og lager - din virksomheds tryghedMed Dan Group Alarm Nords videoovervågning har I et effektivt middel mod svind, indbrud og butikstyveri. Vi sikrer den helt rigtige videoovervågning, fordi vi involverer os i hele processen fra valg til installation og servicering. Vores overvågningsløsninger til erhverv har en høj præventiv effekt, og samtidig kan en investering i overvågningsudstyr vise sig hurtigt at være tjent hjem igen.
 

Professionel videoovervågning til virksomheder i Nordjylland

Hos Dan Group Alarm Nord har vi alle typer af overvågningssystemer til både små, mellemstore og store virksomheder, og har mange års erfaring med at finde den helt rigtige løsning.
 

Undgå indbrud, hærværk og tyveri med effektiv videoovervågning til erhverv

Når den rigtige videoovervågningsløsning er monteret, virker den som et effektivt middel mod hærværk, indbrud og tyveri i brancher, hvor det også ofte anvendes til at skabe tryghed blandt medarbejderne. Vores erfaringer viser også at det har en forebyggende effekt, når virksomheden skilter tydeligt med videoovervågning. Derfor har vi altid monteret vores alarmskilte på døre, lagerbygninger og vinduer hos vores kunder.
 

Hvilken videoovervågning skal vi vælge?

Det kommer helt an på, hvilket anvendelsesområde, der skal videoovervåges. Derfor er vi altid klar til at tage en snak om jeres virksomhed og behov for videoovervågning. Det er anvendelsesområdet, der afgør hvilken type videoovervågning, der er bedst.

Hos Dan Group Alarm Nord arbejder vi med alt fra IP-Megapixel kameraer, der kan overvåge store områder, har høj opløsning og kan konfigureres via browser, til analoge systemer, der overvåger mindre arealer, hvor kameraerne sluttes direkte til en skærm.

Derudover har vi kameraovervågning, der kan  indeholde Night Vision, bevægelsessensorer, og optagelse i HD, så vi altid kan sikre jeres virksomhed bedst.
 

Mange års erfaring med videoovervågning til erhverv i Nordjylland

Hos Dan Group Alarm Nord laver vi effektiv videoovervågning til både kontor, butik, lager og erhverv. Vi har mange års erfaring med alle typer overvågning og kan med sikkerhed opnå det bedste resultat for jeres virksomhed.

Meget af det overvågningsudstyr, som sidder i butikker og virksomheder har ikke den ønskede effekt, enten grundet forkert valg af udstyr, mangel på eftersyn eller forkert installering. Det undgås, ved samarbejde med Alarm Nord. Vi skaber skræddersyede løsninger og er specialuddannede inden for overvågning og sikring af erhverv, for at give den bedste service.
 

Vælg Dan Group Alarm Nord som jeres  sikringspartner, når kvaliteten skal være i top

Vores sikringseksperter hjælpe jer med at vælge det helt rigtige system, så I får et overvågningssystem, som lever til dine forventninger og giver den tryghed som ønskes.
Hvis I vil have en uforpligtende snak om videoovervågning, så ring på 70 20 35 90 eller send en mail til info@alarmnord.dk.