VI HAR GIVET NORDJYLLAND
TRYGHED I 25 ÅR


Vi sikrer Nordjylland med professionelle tyverialarmer,
videoovervågning, tågesikring og adgangskontrol

Dan Group Alarm Nord er dit professionelle sikringsfirma i Nordjylland


Vi er eksperter inden for tyverialarmer, videoovervågning, tågesikring og adgangskontrol til privat og erhverv i Nordjylland.
 

Over 25 års erfaring med alarm og overvågning i Nordjylland

Firmaet er opbygget af Peter Hemmingsen i Asaa, og i 2012 blev ejerkredsen udvidet med Lars Hjul og Rasmus Skrejborg. Både Lars og Rasmus er uddannet sikringsteknikere, og har massiv kendskab til branchen og solid teknisk knowhow. Vi har siden udvidet med lokal afdeling i Brønderslev for at imødekomme den stigende efterspørgsel på sikringsmarkedet, der er i rivende udvikling.
 

Sikring af dit hjem samt erhverv, kontor og lager

Vi leverer sikringsløsninger til både erhverv og private, og vores klare styrke er, at vi er et specialiseret sikringsfirma. Vi beskæftiger os kun med det, vi har forstand på, og derfor ved vi alt om sikring. Vores team er specialuddannet indenfor alarmer og sikring, og kan derfor vejlede til den bedste løsning skræddersyet til jeres behov. Dan Group Alarm Nord sætter en ære i altid at holde alle medarbejdere opdaterede på nye metoder og systemer, så vi altid leverer den bedste service i vores lokalområde.
 

Brugervenlige alarmløsninger

Hos Dan Group Alarm Nord ApS er det en selvfølge, at vores udstyr er gennemtestet i vore egne lokaler, hvor alt vores materiel opsættes og afprøves for brugervenlighed, funktionalitet og driftssikkerhed. Det skaber grundlag for en virksomhed med fokus på viden og kvalitet.
 

Gå ikke på kompromis med kvalitet og service med en løsning fra Dan Group Alarm Nord

Vi ønsker at yde den bedste service til vores kunder, så vi sammen kan skabe et godt grundlag for et langvarigt samarbejde.

Venlig hilsen  
Dan Group Alarm Nord
Peter Hemmingsen  - Lars Juhl - Rasmus Skrejborg