VI HAR GIVET NORDJYLLAND
TRYGHED I 25 ÅR


Dan Group Alarm Nord skaber professionel sikkerhed
og alarmsystem til Nordjyllands virksomheder

Professionel sikkerhed og alarmsystem til erhverv, butik og lager i Nordjylland


Med over 25 års erfaring har Dan Group Alarm Nord et solidt kendskab til sikring af erhverv, virksomheder, butik og lager i Nordjylland. Vi specialiserer os i sikring og arbejder primært med tyverialarm, videoovervågning, tågesikring og adgangskontrol til både privat og erhverv.
 

Med Dan Group Alarm Nord får i rådgivning, god service og nordjysk kvalitet

Vi sætter en ære i at rådgive til den bedste løsning, der tager udgangspunkt i virksomheden ønsker, størrelse og reelle behov. På den måde bliver i sikret bedst muligt med nordjysk kvalitet i højsædet.


25 års erfaring med professionel sikring af erhverv

Dan Group Alarm Nord har over 25 års erfaring, og er opbygget af Peter Hemmingsen med firmaadresse i Aså. I 2012 blev firmaets ejerkreds udvidet med Lars Juhl og Rasmus Skrejborg, der begge er uddannet sikringsteknikere med massiv kendskab til branchen og højt teknisk knowhow.
 

Dit lokale sikringsfirma i Nordjylland

Vi er dit sikringsfirma, hvad enten du bor i Aalborg, Brønderslev, Dronninglund, Hjørring eller andre jyske byer. Dan Group Alarm Nord er ISO 9001 certificeret, og alle vores systemer udføres efter Forsikring og Pensions retningslinjer. Hos os får du et sikkert hjem!