VI HAR GIVET NORDJYLLAND
TRYGHED I 25 ÅR


Skab trygge rammer med tågesikring fra Dan Group Alarm Nord

Dan Group Alarm Nord tågesikrer din bolig i Nordjylland


Har du et hjem med store værdier, bør du tage et kig på tågesikring med tågekanoner fra Dan Group Alarm Nord.
 

Vi leverer tågesikring sammen med alarmløsning til privat

Når du vælger tågesikring til dit hjem, så monterer og installerer vi tågekanonerne i de valgte rum. Hvis uheldet er ude, og der er indbrudsforsøg, bliver lokalet fyldt med tåge på kort tid.
 

Tågekanoner virker præventivt ved tyveri

Med tågesikringen tvinges tyven til at opgive indbruddet og forlade området. En tågekanon er ideel de steder, hvor du har store værdier, der skal sikres mod tyveri. Tågen gør det umuligt at orientere sig i op til 30 minutter, og herved vinder du og politiet tid til at ankomme til gerningsstedet.
 

Men skader tågen mine ting?

Nej, du behøver ikke bekymre dig for dine værdier, da tågen er farveløs og harmløs for både dyr og mennesker.
 

Tågesikring er lydløst og har lang batterilevetid

Med tågesikring fra SmokeCloak får du en tågekanon, der kan skjules på en ikke-generende måde. Den har lang batterilevetid, og bruger cirka samme mængde strøm som en el-pære. SmokeCloak tågekanon er tilmed støjsvag og virksom som en god præventiv sikring til hjem med store værdier.

Dan Group Alarm Nord ApS har flere års erfaring med salg og service af SmokeCloaks tågekanoner, og vi kan derfor rådgive jer til den bedste alarmløsning med tågesikring. Så ring til 70 20 35 90 eller send en mail til info@alarmnord.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov.