Kontakt os


Skab en præventiv effekt med videoovervågning af dit hjem
med videoovervågning fra Dan Group Alarm Nord

/kontakt

Videoovervågning

Komplet videoovervågning i HD kvalitet
med kabler og harddiskoptager.

 
  • Hold øje med dit hjem via din smartphone.
  • ​Høj præventiv effekt, nedsætter risikoen for indbrud med 70%
  • Professionel montering, service og support

Ring og hør for pris på system og installation.

Kontakt os her  

Videoovervågning af hjemmet - præventivt og effektivt!I over 30 år har Dan Group Alarm Nord specialiseret sig i sikring af hjem og erhverv, og vi er klædt på til at skræddersy den bedste videoovervågningsløsning til dit hjem.


Overvejer du at få  videoovervågning i dit hjem?

Hvis du overvejer at installere videoovervågning privat, har du sikkert allerede tænkt over udbyttet. Først og fremmest er der den præventive effekt. Kriminelle forsøger altid at bryde ind i boliger, som ingen eller lille sikkerhed har. Hvis en kriminelskulleoverveje at bryde ind i dit hjem og får øje på dit overvågningskamera, vil han sandsynligvis komme i tvivl og lade din bolig være.


Få ro i sindet med overvågning i huset fra Dan Group Alarm Nord

Derudover kan videoovervågning i hjemmet give dig ro i sindet, både når du er hjemme, og når du ikke er. Hvis du installerer et overvågningskamera ved din hoveddør, vil du være i stand til at se, hvem der nærmer sig og står ved døren, inden du åbnerden.


Følg med i videoovervågning via app eller PC

Du kan tilslutte optagelserne til internettet. Her kan du overvåge hjemmet fra browser eller smartphone. Det kan f.eks. være smart i kombination med et af vores alarmsystemer. Når du modtager alarmen på din telefon,kandu hurtigt få overblik over, det var en falsk alarm, eller om der er et indbrud i gang. Hvis du vil være ekstra præventiv, kan du også tilvælge tågesikring.


Jeg vil gerne høre mere om overvågning til mit hjem

Vores team er sikringseksperter og specialuddannede til at lave videoovervågning og teknik, og vi er klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige system. Hvis I vil have en uforpligtende snak om videoovervågning, så ring på 70 20 35 90 ellersend en mail til info@alarmnord.dk.