VI HAR GIVET NORDJYLLAND
TRYGHED I 25 ÅR


Dan Group Alarm Nord ApS er ISO-9001:2015 certificeret AIA installatør.

Dan Group Alarm Nord er din ISO-certificerede AIA - Alarminstallatør


Dan Group Alarm Nord ApS er ISO-9001:2015 certificeret AIA installatør. Din garanti for højeste kvalitet.

Vi følger branchens kravspecifikationer og gør hermed gældende, at vore ydelser lever op til det forventede i forhold til sikkerhed, kvalitet og innovation.
 

Vores certificering er din sikkerhed

Hos Dan Group Alarm Nord ApS er kvalitet nøgleordet i vores arbejde. Vi tester og gennemgår alle processer - lige fra rådgivning, installation og til driften af vores løsninger.

Ved hjælp af vores ISO certificeringer og valg af samarbejdspartnere/leverandører, kan vi sikre et færdigt produkt, der lever op til kundens forventningerne, HVER GANG.

Alle vores produkter udvælges meget nøje og afprøves på eget testcenter inden det sendes ud til installation hos slutbrugeren.
 

Vidste du, at der også stilles krav til alarminstallatøren ?

For at rådgive, installere og service forsikringsgodkendte sikringsinstallationer og ydelser kræves en ISO certificering, et kvalitetsledelsessystem, som er anerkendt i hele verden, og som for mange er et synonym med kvalitet.

For at du som kunde får det bedste alarmsystem når du skal have en ny tyverialarm, videoovervågning eller anden alarm og sikringsløsning er det vigtigt at udstyret overholder nogle krav, og at det er godkendt til formålet.

Ved at vælge en ISO certificeret AIA er du sikret en seriøs og professionel
samarbejdspartner.

Se vores certifikat her