VI HAR GIVET NORDJYLLAND
TRYGHED I 25 ÅR


Dan Group Alarm Nord ApS har flere års erfaring med SmokeCloaks tågekanoner,
og kan rådgive jer til den rigtige løsning, som matcher jeres ønsker og behov.

Vi tågesikrer erhverv og bolig i NordjyllandTågesikring med tågekanoner er en effektiv sikringsmetode til butik, lager og erhverv. Det er ufarligt for dit inventar, men hæmmer synet, så tyven tvinges til at opgive indbruddet og forlade området. En tågekanon er ideel de steder, hvor I har store værdier, der skal sikres mod tyveri.
 

Hvordan virker tågesikring til erhverv?

Ved installation af tågekanon fra Dan Group Alarm Nord ApS, vil lokalet, ved indbrud, blive fyldt med tåge i løbet af få sekunder. De fleste tab sker i de første minutter af et indbrud, og tågen gør det umuligt at orientere sig i op til 30 minutter. Herved vinder I og politiet tid til at ankomme til gerningsstedet.
 

Tågesikring er effektivt mod tyven og harmløs mod jeres inventar

Tågen er farveløs og efterlader ikke nogen spor, ligesom den er harmløs for dyr og mennesker. En tågekanon kan tilsluttes alle eksisterende alarmanlæg, som derved tilføres endnu større tryghed.

Dan Group Alarm Nord ApS har flere års erfaring med salg og service af SmokeCloaks tågekanoner, og vi kan derfor rådgive jer til den rigtige løsning, som matcher jeres ønsker og behov.
 

Effektiv tyverisikring med tågekanon

For at få den mest optimale sikring, anbefaler vi at have tyverialarm hos Dan Group Alarm Nord samtidig. Så kan systemerne samarbejde om at sikre erhverv, butik og lager med en alarm, der kan skræmme tyvene væk og tilkalde alarmpatruljen. Imens virker tågekanonen præventivt, da de fleste indbrudstyve opgiver på grund af dårlig sigtbarhed.
 

Vi vil gerne høre mere om tågesikring til erhverv

Så skal I bare give os et kald på 70 20 35 90 eller sende en mail til info@alarmnord.dk. Så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov og finder den bedste tågesikring til jeres virksomhed.