VI HAR GIVET NORDJYLLAND
TRYGHED I 25 ÅR


Dan Group Alarm Nord er dit kompompetente alarmfirma med dygtige
specialuddannede medarbejdere, der arbejder efter ISO 9001 standarder

Tyverialarm til erhverv - dit sikringsfirma i NordjyllandDan Group Alarm Nord ApS har tyverialarmer til ethvert behov, og vi har stor erfaring med at sikre både små, mellemstore og store virksomheder i Nordjylland. Vi laver altid alarmløsninger, der er skræddersyet til virksomhedens behov. Dan Group Alarm Nord har sikkerhed og service i fokus, og derfor udarbejdes vores alarmer efter ISO 9001 standarder.  Du er altid sikret den bedste løsning med vores dygtige specialuddannede medarbejdere, der er specialister i alarmløsninger til erhverv.

I tilfælde af indbrudsforsøg vil tyverialarmen øjeblikkeligt sende information til vores døgnbemandede kontrolcentral, som reagerer ved at tilkalde kontaktpersoner eller sender den nærmeste vagtpatrulje til stedet.
 

Dan Group Alarm Nord tyverisikrer din virksomhed, lager, butik eller institution effektivt

Vores alarmsystemer spænder fra enkle standardmodeller, der passer til mindre virksomheder og til avancerede pc-baserede systemer til mellemstore og store virksomheder. Vi skræddersyr jeres løsning, så den indeholder alle de komponenter, der skal til for at skabe den bedste sikring. Vi skaber en samlet alarmløsning, hvor der kan indgå videoovervågning, tågesikring og vagtpatrulje, der i samarbejde med systemet sikrer jeres virksomhed. 
 

Valgfri alarmcentral med Dan Group Alarm Nords tyverialarm til erhverv

Fælles for vores alarmsystemer er nem betjening og opkobling til vores døgnbemandede kontrolcentral med reaktion hele døgnet i 365 dage om året. Alarm Nord benytter altid lokale vagtfirmaer, som kan levere en hurtig og effektiv udrykning. Her kan I selv bestemme hvilken alarmcentral, vi skal samarbejde med, til din alarmløsning. Det skaber tryghed, og bevidstheden om den hurtige reaktion kan ofte stoppe indbrudstyvene.


Undgå indbrud med tyverialarm og overvågning

Med Dan Group Alarm Nords alarm-app, kan I betjene alarmen, se video i realtid samt tage billeder af virksomheden gennem videoovervågningen. 
 

Hvorfor vælge Dan Group Alarm Nord, når virksomheden skal sikres?

 
  • Når I vælger Dan Group Alarm Nord får I et kompetent alarmfirma med dygtige specialuddannede medarbejdere, der arbejder efter ISO 9001 standarder.
  • Vi skræddersyr jeres alarmløsning, og herefter monteres og installeres den af vores kompetente medarbejdere. Herefter giver vi selvfølgelig en grundig gennemgang af alarmsystemet.
  • Hvis alarmen går igang, tilkalder systemet den nærmeste vagtpatrulje. Vi samarbejder med lokale vagtfirmaer, og det sikrer hurtig og effektiv udrykning.
  • Vi holder os opdaterede inden for de nyeste alarmteknologier, og er altid klar med god og kompetent rådgivning til jeres alarmløsning.
  • Dan Group Alarm Nord står for servicering og reparation af jeres alarmsystem, så det altid er i perfekt stand. 
  • Vi står inde for vores løsninger, og sætter en ære i at levere den bedste service og alarmløsninger i Nordjylland.


Giv os et kald på 70 20 35 90 eller send en mal til info@alarmnord.dk | Så tager vi en uforpligtende snak om jeres behov, og skræddersyr den bedste erhvervsløsning til jeres virksomhed.