Kontakt os


Vi sørger for, at sikkerheden bliver kombineret med komfort
med professionel adgangskontrol fra Dan Group Alarm Nord

Adgangskontrol til erhverv


 

Dan Group Alarm Nord udfører alle former for adgangskontrol hos private og for virksomheder. Lige fra en enkelt dør i privatboligen til kontor, butik eller den helt store fabrik. Med adgangskontrol har I selv mulighed for at styre, hvem der har adgang til de enkelte steder og hvornår.
 

Med adgangskontrol bestemmer I hvem, der har adgang hvor og hvornår

De enkelte døre kan åbnes via kodetastatur eller med kortlæser, så I undgår brug af nøglesystemer. Med vores adgangskontrolsystem, kan I vælge at bestemte medarbejdere, får adgang til bestemte rum, bygninger eller lokaler. Der kan også vælges mellem adgangskort eller brikker, og tilvælges om der skal bruges pinkode. Der er også mulighed for integration med tyverialarm, således I får adgang til log, brugere og tidsstyring med en og samme software.
 

Undgå at skifte alle låse ud, fordi en nøgle er væk

Det er slut med at skifte låse ud, hvis en vigtig nøgle bliver væk. Hvis et nøglekort bortkommer, kan kortet lukkes ned og et nyt oprettes. Det er også muligt at lave gæstekort, der virker på en specifik dato og tidspunkt til f.eks. håndværkere.
 

Øg sikkerheden med adgangskontrol til erhverv

Få adgangskontrol til din virksomhed for at øge sikkerheden. Vi sørger for, at sikkerheden bliver kombineret med komfort via de personlige brugerkort eller PC-baserede tidsskemaer.
 

Fordele ved adgangskontrol fra Dan Group Alarm Nord

  • Der er fuld kontrol over hvem, der har adgang hvor og hvornår
  • Nøgler bliver overflødige, og det er nemt at oprette/ændre/annullere nøglekort
  • Adgangen kan styres fra PC overalt
  • Det er muligt at tidsbegrænse en oplukning og lave gæstekort
  • Vi installerer og servicerer adgangskontrolløsningen
 

Vi er altid klar til at tage en snak med jer, så vi kan skræddersy en løsning efter jeres ønsker og behov. Kontakt os for at høre mere om adgangskontrolsystemer her.